FilmexFilmex

Mit Filmex lukker midlertidigt – vigtig info

Vi er i gang med en større opdatering af vores it-systemer og forsøger selvfølgelig at gøre processen så gnidningsfri for vores medlemmer og rettighedshavere som overhovedet muligt - men vi kan desværre ikke helt undgå små midlertidige ændringer.

Det betyder blandt andet, at Mit Filmex lukkes ned pr 1. juni 2023 og først bliver tilgængelig for upload af kontrakter igen senere i 2023.

Ligger du derfor inde med kontrakter for 2022, som du ikke har nået at uploade til Filmex inden forårets deadline 1. april 2023, forlænger vi nu fristen, så du fortsat kan uploade kontrakter fra 2022 frem til og med onsdag d. 31. maj 2023. Disse kontrakter vil blive behandlet ved afregningen til september.

Vær obs på, at du ikke kan sende kontrakter til os på mail eller via post, da vi kun kan behandle kontrakter uploadet via Mit Filmex.

Ved afregningen i september vil du modtage dine udbetalingsbilag pr mail, da du på det tidspunkt ikke vil kunne logge på Mit Filmex for at se dem.

Mit Filmex

Mit Filmex er rettighedshavernes portal, som betyder, at du som rettighedshaver skal uploade dine egne kontrakter til Filmex i stedet for at sende dem på mail eller med post. Du vil kunne knytte kommentarer til dine kontrakter, samt udfylde supplerende informationer, som vi har brug for i forbindelse med sagsbehandlingen. Portalen er åben året rundt, og du kan derfor uploade kontrakter løbende. Deadline for at uploade kontrakterne er fortsat 1. april hvert år, hvis du vil være med i fordelingen i september.

Alle, der skal indsende kontrakter på vegne af andre, skal fortsat indsende via filmex@filmex.dk

Se hvilke typer kontrakter, vi skal have her.

Du vil fremover modtage oversigterne over dine udbetalinger fra Filmex på Mit Filmex.

Gå til Mit Filmex